Lifehacking Meetup: Donderdag 21 maart 2013

Het is weer zover, er komt een nieuwe Lifehacking meetup! Voor ieder die Lifehacking interessant vindt, en graag eens in contact wil komen met andere Lifehackers organiseren we eens in de zoveel tijd een Lifehacking Meetup.

De details voor deze meetup zijn ongeveer als volgt:

  • Wat: Lifehacking Meetup
  • Wanneer: Donderdag 21 maart 2013
  • Hoe laat: Vanaf een uurtje of 10 ’s ochtends
  • Waar: Seats2Meet Amersfoort (op het NS Station)
  • Kosten: Gratis
  • Voor Wie: Voor iedereen die ooit nagedacht heeft over hoe dingen ‘slimmer’ kunnen

Hoe ziet zo’n meetup eruit? We hebben geen officieel programma, er zijn geen lezingen, productpresentaties of andere workshops. Gewoon een tafel waar we met elkaar van gedachten wisselen. Naast dat het natuurlijk bijzonder gezellig is, heb je ook ruimschoots de kans om al je vragen te stellen aan schrijvers om direct geholpen te worden. Neem ook gerust je laptop of andere gadget(s) mee, er is gratis wifi op de locatie.

De meetup duurt ongeveer de hele dag. En je kan te allen tijde inlopen, of juist weer opstappen. Wij zorgen dat er altijd op z’n minst iemand aanwezig is. Seats2Meet zorgt voor een lunch. Na afloop zoeken we vaak een kroeg om de hoek op.

Zin in? Dan vinden we het fijn als je aangeeft dat je erbij bent (dan kun je ook gelijk zien wie er nog meer komen). Dat kan bij het Facebook Event, en/of bij het Google+ Event. En schroom niet om nog meer mensen mee te nemen om ze kennis te laten maken met Lifehacking! 😉

Ohja, bij Seats2Meet vinden ze het ook fijn als je even aangeeft dat je komt, dat kun je doen door even een gratis ‘workspace’ te boeken. Op zich zijn de tijden die je aangeeft redelijk vrijblijvend, maar ze hebben die gegevens wel nodig om te zorgen voor voldoende lunch.

We zien je graag de 21ste in Seats2Meet Amersfoort!