Donderdag 11 oktober 2012: Lifehacking meetup #5

Denk je al een tijdje “Joh die gasten van Lifehacking.nl zijn best wel tof!”, en lijkt het je tof om gelijk gezinden te ontmoeten? Dan is er op 11 oktober een hele toffe kans voor je. Volgende week donderdag is het namelijk weer zo ver. Na een korte zomervakantie zijn we weer terug. De Lifehacking Meetup #5 (Deze keer georganiseerd door een fanatieke lezer: Welmoed Verhagen). Dé meetup voor Lifehackers en andere mensen die Strategisch Lui willen zijn.

Even wat details op een rijtje:

  • Wat: Lifehacking Meetup #5
  • Wanneer: Donderdag 11 oktober 2012
  • Hoe laat: Vanaf een uurtje of 9 ‘s ochtends
  • Waar: Seats2Meet Amersfoort (op het NS Station)
  • Kosten: Gratis
  • Voor wie: Voor iedereen die ooit nagedacht heeft over hoe dingen ‘slimmer’ kunnen

De meetup duurt ongeveer heel de dag. Ervaring leert dat tegen de tijd dat Seats2Meet gaat sluiten, we gewoon verder gaan in een kroegje in de buurt.

Naast dat het natuurlijk bijzonder gezellig is, heb je ook ruimschoots de kans om al je vragen te stellen en direct stappen verder geholpen te worden.

We hebben geen officieel programma, er zijn geen lezingen, productpresentaties of andere workshops. Gewoon aan tafel met elkaar van gedachten wisselen. Neem gerust je laptop of andere gadget(s) mee, er is gratis wifi op de lokatie. De toegang is gratis maar we stellen het op prijs als je je komst aankondigt. Zo’n aankondiging kan via: Het Facebook event en/of Het LinkedIN event. Daarnaast vinden ze het bij Seats2Meet ook wel fijn als je even aangeeft dat je komt, dat kan je doen door even een gratis ‘workspace’ te boeken.

Tot de 11e! 😄