Dinsdag 20 november 2012: Lifehacking Meetup #6

Altijd al gedacht dat wij van Lifehacking.nl best wel super toffe gasten zijn? Jaloers op alle skills die wij toepassen? En lijkt het je tof om gelijkgezinden te ontmoeten? Dat komt goed uit, want daarvoor organiseren we regelmatig de Lifehacking Meetups voor.

De laatste 5 waren op een donderdag, in Seats2Meet Amersfoort. Maar deze keer dachten we laten we het eens anders doen. De volgende Lifehacking Meetup is namelijk op Dinsdag 20 november, in Seats2Meet Den Haag. Waarom? Nou omdat Amersfoort en donderdagen niet voor iedereen even handig zijn.

Dus even de details op een rijtje:

  • Wat: Lifehacking Meetup #6
  • Wanneer: Dinsdag 20 november 2012
  • Hoe laat: Vanaf een uurtje of 9 ‘s ochtends
  • Waar: Seats2Meet Haagse Toren – Den Haag (Is nog geen 2 minuutjes lopen vanaf het NS station)
  • Kosten: Gratis
  • Voor wie: Voor iedereen die ooit nagedacht heeft over hoe dingen ‘slimmer’ kunnen

De meetup duurt ongeveer heel de dag. Ervaring leert dat tegen de tijd dat Seats2Meet gaat sluiten, we gewoon verder gaan in een kroegje in de buurt. Aangezien het deze keer in Den Haag is zou het dus best handig zijn als er iemand daar de weg weet. Welmoed wist altijd de weg in Amersfoort, dus voor Den Haag hebben we ook een gids nodig.

Naast dat het natuurlijk bijzonder gezellig is, heb je ook ruimschoots de kans om al je vragen te stellen en direct stappen verder geholpen te worden.

We hebben geen officieel programma, er zijn geen lezingen, productpresentaties of andere workshops. Gewoon aan tafel met elkaar van gedachten wisselen. Neem gerust je laptop of andere gadget(s) mee, er is gratis wifi op de lokatie.

De toegang is gratis maar we stellen het op prijs als je je komst aankondigt. Zo’n aankondiging kan via: Het Facebook event en/of Het LinkedIN event.

Daarnaast vinden ze het bij Seats2Meet ook wel fijn als je even aangeeft dat je komt, dat kan je doen door even een gratis ‘workspace’ te boeken. Geef dan zeker ook aan of je mee wilt lunchen!

Tot de 20ste!