Waar houd Niels Gouman zich momenteel mee bezig

Locatie

Ik woon inmiddels in onze bouwval in Zevenbergen. Nog niet 100% klaar, maar in ieder geval sinds zomer vorig jaar bewoonbaar.

Ritme

Doordeweeks

Overdag

Overdag werk ik in loondienst als technisch project manager (en online marketeer, server beheerder, programmeur, eigenlijk manusje-van-alles) bij Web-Company in Gorinchem.

’s Avonds

In de avonden houd ik me vooral bezig met hobby projecten, zoals:

  • Deze persoonlijke site, en de bijbehorende blog.
  • De site, strategie, en marketing voor Kinderopvang Zevenbergen
  • Privacy verbeteren door te klooien om diensten zelf te hosten op eigen zolder servertje
  • Bier brouwen
  • Mijn leven automatiseren

Als het klussen eindelijk klaar is, en ik dus weer wat meer tijd heb, ben ik van plan om sporten weer op te pakken. Misschien karate, crossfit, hardlopen, of gewoon wat met een kettlebell gooien. Details ben ik nog niet aan uit.

Weekenden

En in de weekenden is het na 4 jaar nog steeds vooral klussen. Nu vooral nog zorgen dat het huis door de GGD keuring komt om eind augustus kinderen te mogen opvangen. En onze eigen bierkelder (bar) afmaken. Gelukkig is het einde van het klussen inmiddels in zicht.

Huidige Focus

Voeding en gezondheid is zo’n typische terugkerende interesse van me. Na me hier al jaren in verdiept te hebben te hebben met aardig wat boeken, tientallen documentaires, blogs, podcasts, en YouTube kanalen. Nu tijd om er echt concreet wat mee te doen.

Na wat puzzelen besloten om te stoppen met brood. Volgens mij vallen er daarmee aardig wat zaken vanzelf op zijn plek.

Dan is het namelijk zo dat je vanzelf al meer groente eet, want je hebt een alternatief nodig. Je eet dan ook al een stuk minder suikers en koolhydraten, dus je hebt een stabielere bloedsuiker spiegel, dus je lichaam verandert van energie verbrandingsmethode.

Prima begin. Bevalt tot noch toe erg goed. Het is vooral even een ritme erin zoeken, maar niet dat het echt een “opoffering” is om vol te houden. Mijn collega’s beginnen het inmiddels ook over te nemen.

Laatste update: Maart 2018 Deze pagina is geïnspireerd door nownownow. Meer over Niels.