Locatie

Ik woon inmiddels in onze bouwval in Zevenbergen. Nog niet 100% klaar, maar in ieder geval sinds zomer vorig jaar bewoonbaar.

Ritme

Doordeweeks

Overdag

Overdag werk ik in loondienst als technisch project manager (en online marketeer, server beheerder, programmeur, eigenlijk manusje-van-alles) bij Web-Company in Gorinchem.

's Avonds

In de avonden houd ik me vooral bezig met hobby projecten, zoals:

  • Deze persoonlijke site, en de bijbehorende blog.
  • De site, strategie, en marketing voor Kinderopvang Zevenbergen
  • Privacy verbeteren door te klooien om diensten zelf te hosten op eigen zolder servertje
  • Bier brouwen
  • Mij verdiepen in één van mijn vele interesse's.

Als het klussen eindelijk klaar is, en ik dus weer wat meer tijd heb, ben ik van plan om sporten weer op te pakken. Misschien karate, crossfit, hardlopen, of gewoon wat met een kettlebell gooien. Details ben ik nog niet aan uit.

Weekenden

En in de weekenden is het na 4 jaar nog steeds vooral klussen. Nu vooral nog zorgen dat het huis door de GGD keuring komt om eind augustus kinderen te mogen opvangen. En onze eigen bierkelder (bar) afmaken. Gelukkig is het einde van het klussen inmiddels in zicht.

Huidige Focus

Voeding en gezondheid is zo'n typische terugkerende interesse van me. Na me hier al jaren in verdiept te hebben te hebben met aardig wat boeken, tientallen documentaires, blogs, podcasts, en YouTube kanalen. Nu tijd om er echt concreet wat mee te doen.

Na wat puzzelen besloten om te stoppen met brood. Volgens mij vallen er daarmee aardig wat zaken vanzelf op zijn plek.

Dan is het namelijk zo dat je vanzelf al meer groente eet, want je hebt een alternatief nodig voor ontbijt en lunch. Je eet dan ook al een stuk minder suikers en koolhydraten, dus je hebt een stabielere bloedsuiker spiegel, dus je lichaam verandert van energie verbrandingsmethode.

Prima begin. Bevalt tot noch toe erg goed. Het is vooral even een ritme erin zoeken, maar niet dat het echt een "opoffering" is om vol te houden. Mijn collega's beginnen het inmiddels ook over te nemen.

Social Media die ik bijhoud

Ik heb her en der wel wat profielen. Maar niet echt iets wat ik daadwerkelijk bijhoud. Facebook heb ik verwijderd. Twitter kijk ik héél soms. LinkedIn update ik misschien een enkele keer per jaar.

Als je dingen over mij wilt weten zit je op zich hier op de site waarschijnlijk het best. Check dan ook zeker over Niels, en het archief.

Als je mij wilt bereiken kun je het best even mijn contactvoorkeuren lezen.

Laatste update: Maart 2018 Deze pagina is geïnspireerd door nownownow. Meer over Niels.